Ensinäyttö: Twin Peaks kohtaa Nordic noirin Recoiletten Venus And The Moon -esikoissinglellä

"Minulle yksin retkeily on verrattavissa hengelliseen kokemukseen, jossa asiat kirkastuvat suuremmassakin kontekstissa."
24.4.2024 12:53

Pitkän musiikkihistorian indien parissa omaava, aiemmin yhtyeissä kuten Underdøgs, Wild Bible, Ovali Virta, Caynoo ja Adornment vaikuttanut Jukka Paajanen aloittaa soolouran Recoilette-artistinimen alla. Myöhemmin syksyllä julkaistavan Recoiletten debyytti-ep:n musiikkia Paajanen kuvailee Twin Peaksin ja Nordic noirin sekoitukseksi. Ensimmäisenä singlenä tulevasta julkaistaan perjantaina 26.4. ulkopuolisuuden tunnetta luontokokemuksen kautta käsittelevä Venus And The Moon -kappale, jonka kylkeen Porkkalan metsissä kuvattu video saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

”Indie-historiani on kuljettanut minua aina synthpopista death metaliin. Soolotuotannossani pöytä on puhdistettu ja uusi musiikkini virtaa ennakkoluulottomasti omaan uomaansa. Minua ohjaa sisäänrakennettu melankolinen perusvire. Kun instrumentit sekä tuotanto ovat omissa käsissä, olo on (/off) zen”, Paajanen toteaa.

Venus And The Moon on kokemus lohduttavista voimista, joiden ympäröimiksi luonnossa voi antautua. Minulle yksin retkeily on verrattavissa hengelliseen kokemukseen, jossa asiat kirkastuvat suuremmassakin kontekstissa.”

 

Lisää luettavaa