Korn-muusikko ei pääse mukaan bändinsä kiertueelle – Yhtye värväsi tuuraajaksi 12-vuotiaan basistilupauksen

Nähdäänköhän keikalla isäpapalta opittua rapukävelyä?
10.4.2017 11:19

Nu metal -yhtye Korn julkaisi somessa erikoisen tiedotteen, jonka nähtyään oli hieraistava silmiään ja vilkaistava kalenteria, että eikös se aprillipäivä ollut jo.

Yhtye on nimittäin suuntaamassa kiertueelle Etelä-Amerikkaan maanantaina 17. huhtikuuta, mutta matkaan on tullut mutkia. Basisti Fieldy ei nimittäin pääse osallistumaan kiertueelle ”odottamattomista syistä” johtuen. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä Korn lähtee matkaan tuuraajabasistin kanssa ja on värvännyt matalista taajuuksista vastaamaan The Helmets -yhtyeen basistin Tye Trujillon.

Erikoisen seikasta tekee se, että Tye on vasta 12-vuotias – kuten kaikki muutkin The Helmets -nelikon muusikot. Nuoresta iästään huolimatta Tye on varsin lupaava muusikonalku, joka on kasvanut musiikin parissa koko pienen ikänsä. Hänen isänsä sattuu nimittäin olemaan Metallicasta tuttu Robert Trujillo.

”On todella ikävää, ettei Fieldy voi liittyä seuraamme, mutta olemme innoissamme päästessämme soittamaan Tyen kaltaisen nuoren lahjakkuuden kanssa. Veljemme Fieldy palaa jälleen riveihin, kun tulemme takaisin Yhdysvaltoihin toukokuussa”, yhtye tiedottaa Facebookissa.

Jännittävää nähdä, miten nuori mies suoriutuu Korn-pestistään ja vielä innokkaista ja sekopäisistä faneistaan tunnetussa Etelä-Amerikassa.

Lisää luettavaa