Artisti: Metallica

Metallican keikkasarjan toinen osa julki: palaamme vuoteen 2017, kun yhtye tykitteli Pariisissa

Kuten viime viikolla uutisoitiin, Metallica esittää joka maanantai Youtubessa täysmittaisen keikkatallenteen arkistojensa kätköistä. Yhtye on tunnettu siitä, että se taltioi konserttejaan urakalla, joten arkistoja riittää pengottavaksi ihan huolella. Sarjassa esitellään bändin omia keikkasuosikkeja, ja uusimmassa osassa nähdään orkesterin otteita Pariisin AccorHotels-areenalla 8. syyskuuta 2017.

Livekentän hiljetessä Metallica rientää hätiin – yhtye lähettää verkossa keikan per viikko

No tulihan sieltä jotain hyviäkin uutisia päivän päätteeksi! Metallica ilmoitti juuri Facebookissa, että yhtye aikoo helpottaa kotiin suljetun yleisön keikkanälkää soittamalla nettikeikan joka maanantai. Konserttisarjan nimeksi ilmoitetaan #MetallicaMondays, ja ensimmäinen esitys nähdään kahdeksalta Yhdysvaltain itäistä normaaliaikaa, eli olisiko tuo meillä sitten kello kaksi maanantain ja tiistain välisenä yönä. Streamia voi katsoa Metallican Facebook- ja Youtube -kanavien välityksellä.

Surun päivä: Wah-wah-kitaroinnin kuningas Kirk Hammett menetti kruununsa armottomassa kaksintaistelussa

Kirk Hammett on kunnostautunut jo vuoden 1991 ”Mustasta levystä” alkaen wah-wah-pedaalin pahamaineisimpana tallojana. Ei ole ollut melodiaa tai soolonpätkää, johon Crybaby-pedaali ei olisi hänen soitossaan mahtunut. Eilen kuitenkin nähtiin sellainen spektaakkeli, että Hammett otti osaa kaksintaisteluun, jossa ratkaistiin wah-pedaalien ykkönen – ja hävisi.