Artisti: Metallica

James Hetfield totutusta poikkeavan musiikin kimpussa – tätä coveria ei Metallica-keikoilla kuulla

Eddie Money menehtyi 70-vuotiaana syyskuussa 2019. 1970–80-lukujen menestysartistille järjestettiin puolta vuotta myöhemmin tribuuttikonsertti, jossa muun muassa George Thorogood, Sammy Hagar ja John Waite esittivät tulkintojaan edesmenneen hiteistä. Joukon jatkona oli myös Metallican James Hetfield, joka sai tulkittavakseen yhden Eddie Moneyn tunnetuimmista biiseistä. Kuuntele Hetfieldin Baby Hold on -esitys alempaa.

Metallican klassikkolevyn alkuperäinen tuottaja kertoo, mikä yhteistyössä meni pieleen – ”Vikaa oli yhtä paljon minussa kuin heissäkin”

Metallican vuonna 1988 julkaistu …And Justice for All -albumi ei juuri esittelyjä kaipaa. Äänitettä pidetään yhtenä metallimusiikin suurista klassikoista ja sen menestys on tuonut mukanaan gloriaa kaikille projektissa mukana olleille, kuuluisasta bassotaajuksien puutteesta huolimatta. Projektin maaliin asti luotsannut tuottaja Flemming Rasmussen ei kuitenkaan ollut ensimmäinen, joka yritti suitsia kovapäistä Metallica-nelikkoa levyn tiimoilta.