Ensinäyttö: Tulkoon sade, sanoo Brother Firetribe – esittelyssä yksi viimeisistä Emppu Vuorisen Firetribe-esityksistä

Niinhän siinä kävi, että myös Brother Firetribe joutui muuttamaan albumisuunnitelmiaan koronaviruspandemian vuoksi. Yhtye siirtää uuden levynsä julkaisua syyskaudelle, ja uudeksi päivämääräksi ilmoitetaan 18. syyskuuta. Orkesteri julkisti myös tuotoksen nimen: Brother Firetriben viides studioalbumi on nimeltään Feel the Burn.

Soundi tuo nyt ensi-iltaan yhtyeen uuden Bring on the Rain -singlen lyriikkavideon, katso pätkä ylempää. Kappale on tiedotteen mukaan myös yksi viimeisistä biiseistä, mitä Emppu Vuorinen bändin riveissä levytti ennen kuin poistui yhtyeen jäsenistöstä Nightwish-kiireiden vuoksi.

”Olen lopputuloksesta yhtä ylpeä kuin kaikista muistakin tekemistämme kappaleista. Tämä yhtye tulee aina olemaan minulle erityinen, eikä ystävyyteni näiden tyyppien kanssa katkea. Show jatkukoon!” Vuorinen kertoo.

Brother Firetribe julkaisee tässä kevään ja kesän mittaan vielä lisääkin musiikkia tulevalta albumilta, joten pysykää kuulolla. Yhtyeen kotisivut sijaitsevat täällä ja Facebook-kanava täällä.