Juhlavuotta viettävän Tampereen Klubin henkilökunta listaa kovimmat keikat, mitä Tullikamarilla on nähty

12.9.2016 13:18

Tampereen maanmainio Klubi täyttää 15 vuotta. Tullikamarin Klubi aloitti nykymuotoisen toimintansa loppukesällä 2001, ja siitä asti on punatiilisen rakennuksen suojissa paukutettu vaikka minkälaista rock-, pop-, rap-, heavy- ja muuta keikkaa. Eikä loppua näy.

Kysyimme juhlavuoden kunniaksi Klubin kaiken nähneeltä henkilökunnalta, mitkä vuosien varrella todistetut keikat ovat jääneet heille erityisen hyvin mieleen. Vastauksia antoi viisi mestaria: tiedottajamestari Markku Makkonen, äänimestari Peve Hämäläinen, baarimestari Kyy Pylkkänen, ovimestari Jani Seppälä ja teknikkomestari Jussi Pohjanniemi. Klubilla työnimikkeetkin kalskahtavat komeammilta.

Klubin omat juhlallisuusseremoniat polkaistaan käyntiin ensi viikolla. Yleisölle tarjotaan monenmoista erikoisohjelmaa, josta suurta osaa pääsee katsomaan pelkästään narikan hinnalla. Tulevaa ohjelmistoa voi selata Klubin kotisivuilla.

Soundi onnittelee teini-ikäistä ravintellia!

Klubin henkilökunnan keikkavalinnat 15 vuoden ajalta:

Danko Jones, 2003

”Intensiteetti oli ihan mahoton! Pelkkää jännettä koko ukko.”

– Markku Makkonen, tiedottajamestari

Tom Russell, 2009

”Yksi suurimmista sankareistani ja vielä kotikentällä. Faniuteni vain kasvoi tällä keikalla: itkin varmaan puoli keikkaa, kun kaikki oli hetken niin hienoa.”

– Peve Hämäläinen, äänimestari

Rival Sons, 2011

”Tuli ihan puun takaa ja oli erittäin kova.”

– Kyy Pylkkänen, baarimestari

Lue Soundin reportaasi keikalta tästä.

Cradle of Filth, 2012

”Ei ehkä keikkana ollut kovin hyvä kyseiseltä bändiltä, mutta että tuollaisen bändin onnistui saamaan Klubille keikalle, niin se oli hieman elämää suurempi juttu.”

– Jani Seppälä, ovimestari

Ufomammut, 2012

”Pärisi niin, että vedet tuli silmistä.”

– Jussi Pohjanniemi, teknikkomestari

Lisää luettavaa