Huomio kitaristit! Kuka haluaa soittamaan Finnvoxille Ile Kallion kaveriksi?

29.8.2016 12:34

Ohoi, kaikki kitaristiksi tunnustautuvat! Sony Music ja Soundi järjestävät kilpailun, johon osallistuminen kannattaa pistää vähintäänkin vakavasti harkintaan. On meinaan hauskanpitoa luvassa.

Hurriganesin perustajajäseniin kuulunut Ile Kallio julkaisee 2. syyskuuta uuden Right Now -albumin nykyisen yhtyeensä Ile Kallio Big Rock Bandin kanssa. Levyn kunniaksi pistetään nyt pystyyn kisa, jossa voittajalle on luvassa kunnon soittosessiot Ilen kanssa maineikkaalla Finnvox-studiolla Helsingissä.

Ja miten siihen voi osallistua? Kuvaa soittonäytteesi Ile Kallio Big Rock Bandin I Feel Love -singlestä ja lähetä sen linkki tähän alle tai osoitteeseen toimisto (at) sonymusic piste com perjantaihin 9. syyskuuta mennessä.

Raadin mielenkiintoisimmaksi valitsema kitaristi pääsee soittamaan yhdessä Ilen kanssa Finnvox-studiolle. Fiilis ratkaisee, ei pelkkä taito!

Palkintoon kuuluu myös studioiden esittely Ilen ja studioisäntä Risto Hemmin ohjauksessa sekä tallenne yhteisestä soittosessiosta.

Kamera siis pyörimään! Kisabiisin voi ottaa haltuun esimerkiksi tuosta alempaa. Alla myös kisaisännän omat terveiset Finnvoxin uumenista. Onnea matkaan!

Lisää luettavaa