CLIENT: City

CLIENT
City
Toast Hawaii

Erään englantilaisen musiikkilehden mukaan elektro-duo Client on kuin katsottava Kraftwerk. SAS:n 60-luvun lentoemon univormuja pitävien Kate Holmesin (ex-The Frazier Chorus ja -Technique) ja Sarah Blackwoodin (ex-Dubstar) katsottavuudesta ei voida kiistellä, mutta saksalaisten vallankumouksellisuudesta ollaan kaukana.

Client kantaa vaikutteensa kauluksissaan aina Human Leaguesta New Orderiin, mutta kaksikon kakkoslevyn nopeat biitit ovat ajoittain liian junnaavia sekä kylmiä ja turhan paljon esikuviensa kaltaisia. Cityllä Client ei myöskään pääse aikalaisistaan Ladytronin viileän magiikan tai Saint Etiennen pehmeän suloisuuden tasolle.

Yllätyksellisesti myös Depeche Mode on paljon mukana Clientin toiminnassa. Bändi julkaisee materiaaliaan Andy Fletcherin levy-yhtiöllä ja Martin Gore vierailee kappaleella Overdrive. Muut vierailijat levyllä ovat The Liberti-nesin Pete Doherty ja Carl Barat, jotka on varmuuden vuoksi laitettu taustalaulamaan eri raidoille.

Cityllä on moni asia kohdallaan, mutta mistähän yhtyeelle löydettäisiin kourallinen persoonallisuutta ja omaperäisyyttä?