THE D4: 6Twenty

THE D4
6Twenty
Infectious

Uuden-Seelannin rockelämästä ei maan ulkopuolella tiedetä juuri mitään. The D4 on ensimmäinen saarivaltion edustaja pitkään aikaan, jota aktiivisesti tupataan Euroopan markkinoille – häpeilemättä Hivesin ja kumppaneiden aikaansaamaan huuman vanavedessä. Autenttisen 60-lukuisesti, joskin epäilyttävän ennalta-arvattavasti kitarat rämisevätkin.

Biiseillä The D4 ei varsinaisesti juhli, mutta meininkiä se saa kiitettävästi aikaan. Bändin soundissa on miellyttävästi räkää, röyhkettä ja vaarallista elämäntapaa, mikä kantaa juuri sopivasti albumin 40-minuuttisen keston verran. Rock´n´Roll Motherfuckerin ja Partyn aivoton energia kompensoi albumin heikompia hetkiä. Enemmän soisi kuulevansa myös Running On Emptyn kaltaisia, melodisia, vienosti pop-henkisiä perusralleja, sillä puisevuuteen tällaiset orkesterit useimmiten kaatuvat.

Vielä The D4 on urallaan sellaisessa välitilassa, ettei kukaan voi ennustaa, jääkö se aikakautensa onnettomaksi kertakäyttöiseksi tuoteeksi vai kuljetaanko 6Twentylla bändin voittokulun ensiaskelia. Tällä hetkellä molemmat vaihtoehdot tuntuvat yhtä todennäköisiltä, mutta jos se saa verevään poljentoonsa enemmän itseään, voi tämä vasta olla alkua.