DOMOVOYD: Oh Sensibility

DOMOVOYD
Oh Sensibility
Svart

En tiedä millainen on pedagogin musiikkiterapiassa käyttämä keskimääräinen settilista, mutta Domovoydin debyytin kanssa tulee sellaistakin miettineeksi. Oh Sensibilityn äärellä ajan- ja paikantaju hämärtyy. Yksittäisten kappaleiden merkitys katoaa, kun albumi nappaa niskasta kiinni ja sysää kuulijan kieppuvan pyörremyrskyn silmään, jonka psykedelisessä kierteessä on samantekevää mikä indeksinumerossa näytössä vilkkuu.

Sludgella ja dronella doommetalinsa lyijynraskaan soundinsa kultaava Domovoyd kuuluu siihen harvalukuisaan joukkoon, joka saa tällaisen kaman groovaamaan mutta myös ylläpitämään toismaailmallisen tunnelmansa koko huuruisen matkan läpi. Albumin nimen ironia nousee toiseen potenssiin, kun on asettunut alttiiksi Oh Sensibilityn flegmaattiselle, välinpitämättömän huumaavalle ja raskaalle möyrimiselle. Tämän lähemmäksi ei Härmän maassa ole Electric Wizardia päästy.

Tarkemmin ajateltuna lienee parasta, että unohdetaan se ajatusleikki Domovoydista aktivoimassa terapiassa alitajuista mielenmaisemaa ja suositellaan mieleltään vahvoillekin nauttimaan vain valvotuissa olosuhteissa.

Tue psykedelistä nuorisoa, lukee kansiteksteissä. Voi näitä leikkisiä hippejä.