G-UNIT: Beg For Mercy

G-UNIT
Beg For Mercy
Shady

50 Cent ja Lloyd Banks muodostavat loistavan tiimin. He esiintyvät yhdessä tuomiota istuvan Tony Yayon ja heikon Young Buckin kanssa G-Unit-nimellä.

Pääpiirteiltään Beg for Mercy muistuttaa odotetusti muita G-Unit-julkaisuja, 50 Centin mullistavaa, laiskaa Get Rich or Die Tryin' -debyyttiä. Se on tarttuva, dekadentti, välinpitämätön; sitä kuuntelee huvikseen, autossa, klubilla mutta harvemmin keskittyen. Kemiasta ei ole tietoakaan, mutta levy liikkuu liukkaasti eteenpäin, eikä suuremmista puutteista ole muutamaa rimanalitusta lukuun ottamatta tietoakaan. Tuottajien määrän huomioon ottaen Beg for Mercy on varsinainen taidonnäyte, koska se pysyy kasassa alusta loppuun.

Ehkä parasta levyn vastaavana tuottajana toimineen 50 Centin töissä on niiden raaka musikaalisuus. Geneeriset synamelodiat ja rytmikoukut ovat luku sinänsä, mutta 50 kirjoittaa vokaalinsa pakottamatta tanssien jos nyt ei nerokkaasti. Hän on kertakaikkiaan lahjakas viihdyttäjä, joka laatii valloittavasti myös tarttuvat säkeistönsä, mikä tekee hänestä poikkeuksellisen arvokkaan.