HEARSE: Armageddon, Mon Amour

HEARSE
Armageddon, Mon Amour
Karmageddon

Johan Liivan kosto on hirmuinen. Hänet siirrettiin sivuun Arch Enemystä, mutta Hearsen toisella levyllä tahti on niin tulista, että Liivan aikaiset Enemy-levyt naulataan lattiaan pelkällä vilkaisulla. Armageddon, Mon Amour'ia leimaa Motörheadia muistuttava rockimpi draivi, joka Mountain Of The Solar Eclipse -avauksessa vääntyy kohti Venomia. Ja levyillä, joista Venom tulee mieleen hetkeksikään, on taatusti riittävän roisi ote.

Toki Hearsen musiikista kuuluvat ruotsalaiset perinteet Rytmikitarat murisevat välillä Dismember-hengessä. Turncoatin säkeistöissä Liiva käyttää L.G. Petrov -huutoja. Levyn melodisempaa puolta vilauttava Crops Of Waste lähtee käyntiin In Flames -tyylin riffillä. Kun lyhyt instrumentaali Ticket To Devastation jyrää kuin Spiritual Beggars soittamassa Troublea, on mausteita niin paljon, että Hearse kuulostaa omalta itseltään.

Kitarasooloihin on panostettu hurjasti ja harmoniat, kuten Turncoatin kertosäettä tukevat vinkaisut, elävöittävät jo valmiiksi rikasta esille panoa.

Armageddon, Mon Amour on juuri sopiva sekoitus taituruutta ja turmeltuneisuutta.