Hevosvarkaat naamioituivat indiepartaan – Horse Thiefin uusi levy soi laimennettuna

Horse Thief
Trials & Truths
Bella Union

Valmistetaan yhdessä Horse Thiefin Trials & Truths. Tämä on yksinkertainen resepti, johon tarvitaan vain muutama helposti saatava ainesosa. Trials & Truthsin voi tehdä vaivatta ja nopeasti ihan kotioloissa.

Ensin otetaan Kings Of Leonin Only By The Night ja mikä tahansa välttävä Death Cab For Cutie -albumi ja laitetaan ne litran kattilaan. Levyjä keitetään kiehuvassa vedessä, vaihdetaan vesi ja keitetään uudestaan. Tämä vaihe toistetaan niin monta kertaa kunnes kaikki maku, melodia, tunne ja idea ovat liuonneet.

Lopuksi päälle ripotellaan 80-luvun soundeja ja tarjoillaan amerikkalaisella indieparralla koristeltuna. 80-luvun soundien ei tarvitse olla mistään erikoisliikkeestä, vaan netistä ladattava ilmainen plug-in riittää aivan mainiosti tähän tarkoitukseen. Jos sinua huolettaa se, ettei levyllä ole yhtään hyvää biisiä, voit varastaa yhden Ryan Adamsin Heartbreakerilta ja keittää sen samaan tapaan kuin muutkin tarvikeaineet.

Trials & Truths on helppo ja nopea valmistaa ja vaikka se ei mitään gourmet-musiikkia olekaan, soveltuu se hienosti parikymppisten hipsterien viihdyttämiseen, Zach Braff -elokuvan soundtrackille tai vaikkapa asiakaspalvelulinjan odotusmusiikiksi.