JOHNNY GOT IT WRONG: Game Of Hearts

JOHNNY GOT IT WRONG
Game Of Hearts

Johnny Got It Wrong -nimen takaa löytyvä Teppo Tuomisto ryhmineen suoltaa folk-orientoituneita sävelmiä, jotka soljuvat eteenpäin kauniiden melodioiden kannattelemina. Ja Tuomisto, kuten koko nelihenkinen porukkansa, osaa hommansa.

Tätä debyyttikokopitkää ennen vuonna 2010 perustettu JGIW on julkaissut kaksi ep:tä (2010 ja 2012), jotka antoivat jo vahvoja viitteitä Tuomiston laulunkirjoittajan kyvyistä. Vasta nyt hyppysissä oleva Game Of Hearts on kuitenkin malliesimerkki hengentuotteesta, jota on maltettu kypsytellä juuri sen aikaa kun on tarvis. Nimibiisin ohella katkeransuloinen Dance With Me ja eräänkin Bon Jovin Always-balladismin hyvällä tavalla mieleen tuova All I Want ovat taattua nektaria jokaisen patetian rajoja karsastamattoman kaihopop-harrastajan korville. Mielipiteitä jakavaksi momentiksi noussee Tuomiston paikoin hieman arveluttavankin kireäksi pingottuva laulanta.

Game Of Hearts kasvaa kuuntelukertojen myötä huimasti kokonaisuutena. Ikiaikaisista rakennusaineista on onnistuttu kasaamaan puhutteleva veistos, joka lopulta näyttäytyy yhtenä kotimaisen levyvuoden komeimmista.