Levyarvio: Ei mitään ylimääräistä! All stars -kokoonpano Siege Of Power veivaa punaniskaista döödistä

Siege Of Power
Warbing Blast
Metal Blade

Autopsy-yhtyeen solisti Chris Reifertin johtama eräänlainen all stars -metallipoppoo (mukana myös Asphyx- ja Hail Of Bullets -jäseniä) on erittäin old school ja miellyttävän viehkolla tavalla takapajuinen. Lehdistötiedotteen mukaan yhtyeen debyyttialbumi kirjoitettiin studiolla ja äänitettiin tunneissa – pienestä kalamiehen lisästä huolimatta levyltä välittyvät hetkessä eläminen sekä vuosien kokemus. Kyllähän hevijermut nyt yhden platan viikonlopussa vääntävät.

Tämän spontaanin tuotantotavan seurauksena nauhalle on taltioitunut lähes 20 lyhyttä ja lyhyempää, hardcore- vaikutteista death metal -rallia. Laulusuorituksissa haisee 1990-luvun döödis, soitossa on aimo annos New Yorkin hardcorea. Biisien sovitukset ovat äärimmäisen ytimekkäitä – eivät kai heviherrat vanhoilla päivillä jaksakaan ylimääräisiä nuotteja soittaa.

Siege Of Power kuulostaa hieman vaaralliselta, melko sympaattiselta, ajoittain tyrmäävän tehokkaalta ja koko ajan miellyttävän punaniskaiselta. Jos kasuaalille kaljanjuonnille ja/ tai Superbowl-päivän tailgating-bileille on olemassa äärimetallinen soundtrack, se lienee tämä.