Levyarvio: Good Tiger päästelee altsuhöyryjä muodollisesti pätevästi

Good Tiger
We Will All Be Gone
Metal Blade

The Devil Thinks I’m Sinking. Se on vuonna 2015 A Head Full Of Moonlight -nimisen esikoislevynsä julkaisseen Good Tigerin kakkospitkäsoiton avaussinglen ja albumin ykkösraidan nimi. He, joiden kilkuttimia yhtyeiden The Faceless, Tesseract ja The Safety Fire nimet kalistelevat, sukeltanevat syvään päähän pykälää muuta kuluttajistoa sutjakammin.

Deftonesista, Coheed And Cambriasta ja Pearl Jamista, niistä on hyvät tiikerit tehty. Starttirallin ohella muun muassa Such A Kind Stranger ja Blueshift pöräyttelevät henkisen noen suttaamiin syvyyksiin säilöytyneitä altsuhöyryjä melkoisen mallikkaasti. Toisaalta, tietynlaiseen mallikelpoisuuden tavoitteluun homma puoliväliin ehdittäessä myös ikään kuin typistyy. Alkaa nimittäin tulla olo, että prioriteettilistan kärjessä on kontrastikkaiden biisien sijaan juurikin muodollinen vakavasti otettavuus.

Eivät loppupään antimetkaan varsinaisesti kehnoja ole, jokseenkin päämäärättömiä vain. Tavalla, jonka vaarana on vaikutelma yli-ikäisten ex-emoilijoiden jo tapahtunutta keskiluokkaistumista kammoavasta rimpuilusta.