Levyarvio: Kitarasankari Michael Schenkerin uutuudella kuullaan neljää kivenkovaa laulajaa sekä miestä nimeltä Kirk Hammett

Michael Schenker Fest
Resurrection
Nuclear Blast

Kitarasankari Michael Schenkerin ura on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Uudelle levylleen saksalaistaituri on koonnut yhteen Michael Schenker Groupista tuttuja ääniä ja rokkaa vapautuneesti. Suunta on taas ylöspäin ja hyvä niin.

Levyllä laulavat siis MSG:sta tutut Gary Barden ja Graham Bonnet, McAuley Schenker Groupin Robin McAuley sekä Temple Of Rockista tuttu Doogie White. Vaikka bändi kulkeekin Schenkerin nimellä, vetävät solistit pisteet kotiin. Laulavat he sitten yksin tai kaikki yhdessä, jokainen hoitaa tonttinsa enemmän kuin hyvin. Kiitosta ansaitsee lisäksi uskollinen tuottaja Michael Voss-Schön, jonka sävelpanos on ollut myös varsin merkittävä.

Biisit ovat parhaimmillaan todella hyviä ja koukuttavia, kuten esimerkiksi McAuleyn laulama ja Metallicakitaristi Kirk Hammettin vierailulla tähditetty avausraita Heart And Soul sekä kaikkien laulajien kanssa levyn päättävä The Last Supper, mutta suurin osa materiaalista on osastoa ”ihan hyvä”. Biiseissä on sentään vaihtelua powermetalmaisista vauhtiralleista AC/DC:n ja ZZ Topin lailla groovaaviin jameihin eli sitä ei ole veistetty vain yhdestä puusta.

Resurrection on perushyvää ja -varmaa hard rockia, ei enempää eikä vähempää.