Artisti: Michael Schenker

Ex-Judas Priest -kitaristi sanoi tuoneensa flying v -kitaramallin heviin – Michael Schenker hermostui pahanpäiväisesti: ”Uskomatonta”

Saksalaiselta kitaristilegenda Michael Schenkeriltä kysyttiin tuoreessa Rock Of Nations With Dave Kinchen & Shane McEachernin haastattelussa kommenttia entisen Judas Priest -kepittäjä K. K. Downingin väitteeseen, jonka mukaan hän ”oli ensimmäinen henkilö joka toi flying v [-kitaramallin] heavy metaliin”.

Kaikkien pikkuveljen vihaisten kommenttien jälkeen Scorpionsin Rudolf Schenker pysyy tyynenä: ”Rakastan veljeäni”

Scorpionsin taivalta on jo vuosikaudet varjostanut veljessota Rudolf ja Michael Schenkerin välillä. Tai tarkemmin ottaen sota on vaikuttanut varsin yksipuoliselta: Scorpionsissa vuosina 1969–73 ja 1978–79 soittanut Michael Schenker, joka nousi Saksan suureksi kitarasankariksi UFO-pestinsä myötä 1970-luvulla, on haukkunut isoveljensä Rudolfin pataluhaksi ties kuinka monissa haastatteluissa. Sanankäänteet ovat olleet viiltäviä.

Millaisessa vedossa kitarasankari Michael Schenker on nykyään? Uusi video antaa osviittaa

Saksan maineikas kitarajumala Michael Schenker promotoi yhtyeensä tulevaa albumia musiikkivideon avulla. Michael Schenker Groupin Universal-albumi julkaistaan 27. toukokuuta, ja nyt tuotoksen Emergency-biisiin on tehty naseva video kyytipojaksi. Katso alempaa, millaisessa kunnossa vanha UFO- ja Scorpions-kepittäjä on vuonna 2022.