NO INNOCENT VICTIM: Flesh And Blood

NO INNOCENT VICTIM
Flesh And Blood
Victory

Onhan tämän jenkkiläisellä metallihardcorellaan villitsevän uskovais(!)-orkesterin edellisen levyn hyvyydestä kantautunut huhuja Suomeenkin asti, mutta kyllä Flesh And Blood silti pääsi todella hyvästi yllättämään.

NIVin kirjaimellisesti veren virtaamaan ja lihan liikkumaan pistävässä myllytyksessä kalpenevat mm. sellaiset nopsan kirimisen luottonimet kuin Agnostic Front, Sick Of It All ja Biohazard. Ja vaikka otteensa ei sitä kaikkein raskainta 25TaLife/All Out War -moshcorea olekaan, niin sen verran oikeista uhorytminaruista nämä kiireestä kantapäähän tatskatut sällit vetelevät, että hurmioitunutta kansaa kaatuu vähintään samaan tahtiin kuin Ylivainion Nipan pirskeissä 20 vuotta sitten.

Levyn ainoa huono puoli on sen lyhyys (12 biisiä 24 minuuttiin), mutta onneksi täsmäosuvia ralleja ei ole skittasooloilla tai muilla tyhmyyksillä löysennetty. Ja voin vakuuttaa, että vielä 20. kuuntelun jälkeenkin My Beliefs, Answer to No One, Pushed Aside, Death Grip ja muut kahdeksan viisua iskevät kuin miljoona volttia ilman holttia.