ROAD CREW: Bulldozer

ROAD CREW
Bulldozer
Megamania

Pitkän tauon jälkeen verevää voimaa biisintekokoneeseensa saanut Road Crew jytyyttää jälleen raskaimman kautta. Bulldozerin soundipolitiikka on Mikko Karmilan jäljiltä kuin kannessa olevan puskutraktorin herkkyydellä siloiteltu ja triomuodosta huolimatta bändikin saa aikaan riittävästi ääntä.
Vaikka levy alkaa junakompilla varustetulla Bullshitillä ja loppuu samanhenkisellä levottomasti rullaavalla High Flyllä, mahtuu väliin nyansseja useammaltakin suunnalta. Tosin trendikkyys ja laskelmoivuus kiertävät Road Crew'n kuin menestys suomalaiset yleisurheilijat MM-kilpailuissa. Hengenheimolaisia bändi löytäisikin helpommin 80-luvun peergünteistä ja backslidersista kuin nykypäivän pirstaloituneesta raskaan rockin scenestä.
Monipuolisuudesta yksi osoitus on myös Bulldozerin kylkeen ujutettu, alunperin terapiamielessä nauhoitettu neljän biisin annos 70-luvun discohittejä. Liekö monella heviäijällä kanttia kiekua falsetissa Staying Alivea menettämättä kasvojaan? Road Crew'lla siitä ei ainakaan ole pelkoa.