”10 pistettä ja papukaijamerkki” – Tokasikajuttu-elokuva Pertti Kurikan Nimipäivistä ensi-iltaan syksyllä, katso traileri

Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin elokuva on itsenäinen jatko-osa saman tekijätiimin Kovasikajuttu-elokuvalle (2012).
16.6.2017 15:40

Euroviisuissakin Suomea edustaneesta punk-bändi Pertti Kurikan Nimipäivistä kertova Tokasikajuttu-elokuva saa ensi-iltansa teattereissa 13. lokakuuta. Ensi-illan yhteydessä julkaistaan myös  Jouni K. Kemppaisen toimittama ja Pekka Elomaan valokuvilla kuvitettu yhtyeen virallinen historiikki We’re Coming to Let’s Go.

Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin käsikirjoittama ja ohjaama Tokasikajuttu on itsenäinen jatko-osa saman tiimin kulttimaineeseen nousseelle Kovasikajuttu-elokuvalle (2012). Siinä missä ensimmäinen elokuva seurasi bändin kasvavaa suosiota ja nousua julkisuuteen, uusi dokumentti seuraa viime joulukuussa lopettaneen, menestyksen ja sisäisten ristiriitojen kanssa painiskelevan bändin elämää sen viimeisten kolmen vuoden ajalta

”10 pistettä ja papukaijamerkki. Me ei enää riidellä Samin kanssa, koska me riideltiin tossa elokuvassa. Wienissä olin vähän pahalla päällä, mutta ne on menneen lumien juttuja”, laulaja Kari Aalto kommentoi elokuvan nähtyään.

”Olin onnellinen kun meillä oli tää bändi ja sit ihan oikein että jätettiin tää kun Pertti jäi eläkkeelle. Kiitollinen siitä et pääs kiertämään maailman kaikkia paikkoja ja kolkkia.”

Lisää luettavaa