14-vuotiaan tytön rumpucover Slipknot-hitistä teki vaikutuksen yhtyeen kannuttajaan – järjesti lupaukselle unohtumattoman illan

AOP

Slipknotissa rumpaloiva Jay Weinberg järjesti häntä fanittavalle rumpalilupaukselle melkoisen unohtumattoman keikkakokemuksen. Kaikki alkoi siitä, kun 14-vuotias Maren Alford julkaisi joitakin viikkoja sitten rumpucoverin Slipknotin Unsainted-hitistä Youtubessa. Videota on sittemmin katsottu jo reilut 250 000 kertaa ja se löysi tiensä jossakin vaiheessa myös Weinbergin verkkokalvoille. Mies vaikuttui näkemästään siinä määrin, että kutsui Marenin Slipknotin keikalle tämän kotikaupungissa Dallasissa. Paikan päällä kaksikko muun muassa poseerasi valokuvissa ja tutustui Weinbergin työpisteeseen.

”Kaikkien aikojen paras päivä Jay Weinbergin kanssa hengaillessa ennen Knotfestiä Dallasissa!”, Maren hehkuttaa tapaamista Facebookissa. ”Hän ei ole ainoastaan peto patteriston takana, vaan rohkaiseva, lempeä ja antelias kaveri! Hänen tapaamisensa oli unelmien täyttymys ja Slipknotin show oli uskomaton! Kiitos kaikesta Jay – olet paras! Paljon rakkautta SJC Custom Drums -perheelleni!”

Maren itse soittaa Not Ur Girlfrenz -nimisessä yhtyeessä, jonka tuotantoon voit tutustua tuosta alempaa.

Tässä kuitenkin Marenin Facebook-päivitys ja Unsainted-rumpuvideo:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1393914644095033&id=305404459612729