Artisti: Slipknot

Slipknotin ystävät, huomio! Youtubeen ilmaantui jotain ilahduttavaa vuodelta 1999

Slipknotin Youtube-kanavalle ilmestyi eilen mukava yllätys. Onko nimeke Welcome to Our Neighborhood tuttu? Sehän on siis vuonna 1999 alun perin julkaistu puolituntinen dokumentti, jossa on mukana yhtyeen nuoruusvuosien livepätkiä, haastatteluja sekä Spit It Out -musiikkivideo. Aika ärhäkkää on ollut yhtyeen keikkameno ensimmäisen levynkin kohdalla!

Kuvat näyttävät, että Slipknot-maskien pukeminen vaatii melkoisesti vaivannäköä

Slipknot valmistautuu julkaisemaan uuden albumin ja lähtemään sen myötä kiertueelle. Uuden rundin myötä tulevat kuvioihin uudet naamarit, ja laulaja Corey Taylorin tuoreen Instagram-päivityksen myötä näyttää siltä, etteivät nämä maskit ole mitään nopeasti naamalle nykäistäviä naamiaisasuja.

Vaatteiden pesun ammattilainen paljastaa, miltä yhtyeeltä on saanut käsiinsä ne kaikkein kuvottavimmat esiintymisasut

Saksalainen Hans-Jürgen Topf on yksi maailman tunnetuimmista muusikoiden vaatteiden puhtaanapidosta vastaavista ammattilaisista, ellei jopa se kaikkein tunnetuin. Mies on hankkinut maineensa kiertämällä maailmaa niin Madonnan, Beyoncén, U2:n, Elton Johnin kuin Joe Cockerinkin kanssa, ja on epäilemättä törmännyt reissuillaan tahroihin jos jonkinlaisiin.

Slipknot-rumpali julkaisi paljonpuhuvan kuvan studiosta – ”Jos mietitte, millaista levyä olemme tekemässä…”

Slipknot on paraikaa kuudennen studioalbuminsa kimpussa. Levyn julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta ennakkohypeä nostatetaan jo kuumeisesti – myös bändin jäsenten omissa sosiaalisen median kanavissa. Viimeisimmän taidonnäytteen tästä antoi orkesteri rumpali Jay Weinberg.

”Kaveria ei paljoa studiossa näkynyt” – Rick Rubinin tuottamismetodit saavat jälleen kovaa kritiikkiä

Slipknot työstää paraikaa kuudetta albumiaan, joten yhtyeen haastatteluissa nousevat studioteemat herkästi esille. Studiomeiningeistä kysyttiin myös Let There Be Talk -podcastin lähetyksessä, ja puheenaiheeksi nousi myös Slipknotin kanssa aiemmin työskennellyt Rick Rubin. Haastattelusta uutisoi tekstimuodossa Blabbermouth.