Artisti: Slipknot

Slipknot vs. Linkin Park vs. Eminem – jos vuosituhannen vaihteen musiikki viehättää, tätä mashupia ei kannata jättää väliin

Nu metal näyttää tulevan pikkuhiljaa uudelleen pinnalle, ja Youtube-nikkari XYClanKILLER2 on tässä mielessä ajan hermolla. Mashup-taiteilija keksi yhdistää uusimmassa tuotoksessaan Slipknotin, Linkin Parkin ja Eminemin biisejä yhdeksi Frankensteinin hirviöksi, ja niinhän se lopputulos jotenkin kummallisella tavalla toimii. Kuuntele alempaa, jos et puhetta usko.

”Tätäkö tämä nyt on?” – Slipknotin Corey Taylor vertaa tuoretta Eminem-sanoituskohua noitavainoihin

Milloin musiikkikappaleen lyriikoissa mennään liian pitkälle? Tätä kysymystä pohdittiin taas hiljattain, kun vaha rääväsu Eminem joutui kohun keskelle 11 vuotta vanhan sanoituksensa vuoksi. Eminemin ja Rihannan yhdessä äänittämä Love the Way You Lie nostettiin sosiaalisessa mediassa tikunnokkaan, kun kappaleen tekstipätkä ”If she ever tries to fucking leave again / I’mma tie her to the bed and set this house on fire” herätti nettiyleisössä närkästystä. Siitä sitten viriteltiin jonkinlaista cancel-operaatiota, mikä sai vuorostaan Eminemin kannattajat…

Corey Taylor on innoissaan – laulaja lupaa lähiaikoina ”massiivisia” uutisia Slipknotin ystäville

Mitä mahtavat olla Slipknot-muusikot puuhanneet koronapandemian aikana? Ilmeisesti muutakin kuin makoilleet uima-altaan reunalla ja pelanneet videopelejä. Corey Taylor vieraili hiljattain Kerrang Radion haastattelussa päivittämässä yhtyeen kuulumisia, ja ilmeisesti orkesteri valmistautuu jo täysillä pandemian jälkeiseen elämään. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

Sepulturan rumpali iskee jälleen – tarjolla on taas aivan poskettoman kova Slipknot-tykittely

Nykymallisesta Sepulturasta voi olla montaa mieltä (vaikka yhtye julkaisikin viime vuonna parhaan albuminsa pitkään aikaan), mutta siitä ei pääse mihinkään, että yhtye on löytänyt rumpalikseen aivan tolkuttoman väkevän kannuttajan. Eloy Casagrande on hurmannut pandemia-aikana nettiyleisön nasevilla rumpucovereillaan, ja taas olisi tarjolla uutta paukutusta ihmeteltäväksi. Kun Casagrande vakuutti aikaisemmin Slipknotin People=Shitin äärellä, nyt samalta bändiltä on valikoitunut esitettäväksi The Heretic Anthem. Katso alempaa.