20 vuotta vanhat rikokset kummittelevat yhä – Dischargella ei ole enää koskaan mitään asiaa Kanadaan

10.10.2016 13:23

Mitähän ihmettä Dischargen laulaja Jeff ”J.J.” Janiak on keksinyt tehdä parikymmentä vuotta sitten Kanadassa? Mitä se onkin, siitä seuranneet seuraamukset eivät vanhene ihan hetkessä, koska Janiak ei ole edelleenkään tervetullut Kanadan maaperälle. Eikä sitä myöten Dischargea enää maassa nähdä.

Antimusic.com uutisoi vuonna 1977 perustetun Dischargen soittaneen viimeisen Kanadan-keikkansa viime viikolla Vancouverissa. Janiakilla kun on pysyvä porttikielto maahan.

”20 vuoden takaiset syytteet, nähkääs. He kuitenkin antoivat minun vetää tämän keikan 200 dollarin sakkoja vastaan, kunhan suostuin lähtemään maasta hetimiten. Bones (Anthony Roberts, kitaristi) selvisi vain nipin napin”, JJ ilmoitti Facebookissa Antimusicin mukaan.

Keikka oli osa Dischargen, Eyehategodin ja Toxic Holocaustin yhteistä Pohjois-Amerikan-kiertuetta. Rundi suuntasi Vancouverin jälkeen Amerikkaan, eikä bändi ole selvinnyt ilmeisesti sielläkään selkkauksitta: rumpali Terence ”Tezz” Roberts ja basisti Royston ”Rainy” Wainwright eivät nimittäin ole tervetulleita Yhdysvaltoihin. Tähän oli kuitenkin osattu varautua jo ennalta.

”Exploitedin Karl Morris hoitaa basso-osuudet Amerikassa. Kaikki jenkkikeikat ovat edelleen kunnossa. Nähdään pian!” JJ päättää viestinsä.

Sillä lailla! Kyllähän sitä aina rapatessa roiskuu, minkäs teet.

Lisää luettavaa