2000-luvun taitteessa huipulla paistatellut hevijyrä joutui jättämään kiertueensa väliin – syynä lippujen heikko menekki

5.3.2023 20:28

2000-luvun taitteessa suurinta suosiota nauttinut yhdysvaltalainen Godsmack on joutunut perumaan aiemmin julkistamansa Etelä-Amerikan kiertueen. Syyksi ilmoitetaan lippujen heikko menekki.

”Joudumme sydän murtuen ilmoittamaan, että Godsmack ei pääse Etelä-Amerikkaan huhtikuussa”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. ”Olemme tästä todella suruissamme, sillä olemme niin pitkään yrittäneet saada tämän onnistumaan, mutta lippujen vähäisen kysynnän vuoksi emme yksinkertaisesti pysty tällä hetkellä rahoittamaan kiertuetta. Yritimme kaikkemme, mutta tilanne ei ole käsissämme.”

”Rakastamme ja arvostamme fanejamme ja pysyttelemme optimistisina sen suhteen, että jonain päivänä pääsemme soittamaan maahanne. Siihen saakka voimme tarjota vain syvimmät pahoittelumme.”

Nyt peruttu kiertue oli alunperin tarkoitus toteuttaa viime vuoden lopulla. Siirron syyksi ilmoitettiin tuolloin ”logistiset haasteet”.

Godsmackin edellinen albumi Lighting Up The Sky ilmestyi viime kuussa.

Lisää luettavaa