32-vuotias School of Rock -näyttelijä ja muusikko menehtyi onnettomuudessa – Jack Black muisti kollegaa

Andrew Schwartz /Paramount /Scott Rudin Prods /Mfp /New Century /Sor Prods /Kobal /Shutterstock /All Over Press

Kevin Clark oli juuri tehnyt ensiesiintymisen uuden bändinsä kanssa.

School of Rock -elokuvassa (2003) rumpali Freddy ”Spazzy McGee” Jonesia näytellyt Kevin Clark menehtyi keskiviikkona onnettomuudessa. Auto törmäsi polkupyörällä liikkuneeseen 32-vuotiaaseen Clarkiin Chicagon Avondalessa. Asiasta uutisoi Chicago Sun Times.

Kevin Alexander Clark aloitti rumpujen soiton kolmevuotiaana ja päätyi näyttelemään Jack Blackin ja Joan Cusackin tähdittämässä School of Rock -elokuvassa ilman aiempaa näyttelijäkokemusta. Elokuvarooli myös jäi Clarkin viimeiseksi, mutta musiikin parissa hän jatkoi aina kuolemaansa saakka. Hän soitti muun muassa yhtyeissä Robbie Gold Band, Dreadwolf ja Funk it Let’s Jam. Viimeisimmän bändinsä Jess Bess and the Intentionsin kanssa tämä soitti ensimmäisen keikkansa juuri kuolemaansa edeltäneenä viikonloppuna. Hän myös opetti rumpujensoittoa Libertyvillen School of Rockissa.

”Musertava uutinen. Kevin on poissa. Aivan liian varhain. Hän oli kaunis sielu. Todella paljon upeita muistoja. Sydämeni on murtunut. Rakkautta hänen perheelleen ja koko School of Rock -yhteisölle”, Jack Black kirjoitti Instagramissa.