Alice Cooperin yhtyeen naiskitaristi kavahtaa internet-kommenttien töykeyttä: ”Ihmiset ovat hulluja!”

31.5.2016 23:31

Alice Cooperin rinnalla kitaroiva Nita Strauss kertoi Blabbermouthin mukaan tuoreessa podcastissa, kuinka internet-yleisön äänenpainot saavat hänet ahdistumaan. Ihmiset ovat menneet aivan sekaisin, Strauss tuumaa.

”Ihmiset puhuvat aivan hulluja. Olen todella onnekas, kun rinnallani on tukijoita, jotka auttavat minua käsittelemään kaiken hulluutta”, Strauss sanoo.

”Jos minä olisin päässyt sanomaan nuorena, varttuvana kitaristina jotain jollekulle arvostamalleni kitaransoittajalle, ei olisi tullut mieleenikään sanoa jotain tyyliin ’olet surkea, mitä edes sait tämän duunin’. Tai jotain muuta töykeää tai seksuaalissävytteistä.”

”Minusta on ällistyttävää, miten ihmiset puhuvat toisilleen internetissä”, Strauss summaa.

Strauss lisää tietävänsä, että hänestä kirjoitetaan paljon verkon suurilla metalli- ja rocksivustoilla, mutta hän pysyttelee tietoisesti etäällä kaikista kommenttikentistä. Hän kokee joutuvansa erityisen ilkeiden kommenttien kohteeksi sukupuolensa vuoksi.

”En vedä useinkaan esiin tyttökorttia, mutta on vaikeaa olla nainen metalliskenessä ja tulla lakkaamatta haukutuksi. Joten on ollut hyvä päätös jättää jutut lukematta”, Strauss sanoo

”Se ei parantaisi päivääni lainkaan, jos saisin tietää, että joku tyyppi Nebraskasta pitää minua surkeana. Eikä se varmasti tekisi minusta parempaa kitaristia.”

Lisää luettavaa