Anna Puu lähtee loppuvuodesta kiertueelle – ohjelmassa yksitoista keikkaa pitkin Suomea

16.8.2023 10:37

Mikäli Anna Puu sattuu kuulumaan suosikkilaulajiisi, nyt olisi hyviä uutisia tarjolla. Loppuvuodesta nimittäin koittaa kosolti tilaisuuksia nähdä tämä artisti keikalla: Anna Puu tekee yhtyeineen yksitoista keikkaa pitkin maata, ja sisältyypä tuohon pakettiin itse asiassa joku keikka merelläkin.

Kiertue alkaa 3. marraskuuta Turusta, kun Anna esiintyy Baltic Princess -laivalla. Siitä rantaudutaan sitten seuraavana päivänä Logomoon, ja seuraavat viikot kiertuebussi kulkee Järvenpäässä, Jämsässä, Tampereella, Porissa, Joensuussa, Helsingissä ja ties missä. Kiertueen keikoilla tarjoillaan yleisölle pitkä setti, joka sisältää sekä hittiosastoa että harvemmin soitettuja biisejä.

”Tulevien keikkojen biisilistan rakennus on jo alkanut. Rakkaus tappaa -kiertueella meillä on festareihin verrattuna reilusti pidempi soittoaika, joten pääsemme tarjoamaan hittien lisäksi myös yleisöltä kesän aikana tulleita toivebiisejä. Mukaan on tulossa myös jokunen tulevan kauden Vain Elämää -biisi, siellä on muutama aika killeri versio. Jos settiä haluaisi kuvailla yhdellä lauseella, niin luvassa on iskevimmät ja itkettävimmät rakkauslaulut samassa illassa”, Puu kertoo tiedotteessa.

Anna Puun yhtyeessä musisoivat Atso Soivio (kitara), Tapio Backlund (basso), Jari Salminen (rummut), Jussi Liimatainen (koskettimet) sekä Antti Koivula ja Liisa Anastasiadis (taustalaulut, kitara ja rytmisoittimet). Katso kiertueaikataulu päivämäärineen alempaa:
3.11. Turku, M/S Baltic Princess
4.11. Turku, Logomo
10.11. Järvenpää, Aino-areena
11.11. Turku, M/S Viking Grace
17.11. Jämsä, Himos-areena
24.11. Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
25.11. Pori, Isomäki-areena
1.12. Joensuu, Joensuu-areena
2.12. Lahti, Sibeliustalo
5.12. Oulu, Tullisali
8.12. Helsinki, Tavastia

Lisää luettavaa