Armored Saint -laulaja suree itsemurhan tehnyttä Metal Churchin Mike Howea – ”Kunpa hän olisi vain soittanut minulle”

15.8.2021 20:00

Armored Saint -solisti John Bush kertoo, että tieto Metal Church -laulaja Mike Howen menehtymisestä on ottanut koville.

Howe löydettiin kuolleena kotoaan heinäkuun 26. päivä. Myöhemmin miehen viralliseksi kuolinsyyksi raportoitiin tukehtuminen hirttäytyminen seurauksena.

”Kun kuulin [Howen] menehtymisestä, en voinut uskoa sitä”, Bush sanoo I Ask No One With Kevin Re LoVullon haastattelussa. ”Teimme kiertueen Metal Churchin kanssa — soitimme monta keikkaa heidän kanssaan Euroopassa, joitain festivaaleja ja monia pääesiintyjäkeikkoja. Lisäksi soitimme joitain keikkoja Amerikassa ja länsirannikolla — soitimme Portlandissa, Seattlessa, San Franciscossa ja Los Angelesissa. Mike oli uskomaton laulaja — voimakas ääni, mahtava viba.”

”Olen edelleen ymmälläni hänen menehtymisestään; en vain voi uskoa sitä”, mies jatkaa. ”Matkustimme hiljattain samassa bussissa ja teimme haastatteluja yhdessä, koska ihmiset halusivat jututtaa kahta laulajaa yhdessä rundatessamme. Olen todella harmissani siitä. En tiedä mitä sanoa.”

”Olen kuullut että hän riisti oman henkensä, ja toivon, että kunpa hän vain olisi soittanut minulle”, Bush toteaa. ”Me juttelimme kiertueen jälkeen. Hänellä on vanhin poikansa. Hänen poikansa taisi pelata yliopistofutista, ja hän oli todella ylpeä lapsistaan. Se tuntuu todella pahalta.”

”Mike oli todella mukava mies, yksinkertaisesti hyvä tyyppi”, Bush lisää. ”Musiikkibisneksessä sitä tapaa paljon mulkkuja — bändeissä, niiden ulkopuolella, agenteissa, managereissa ja sun muissa. Mutta hän oli hyvä tyyppi. Hän oli todella mukava ja aito. Se todella vaivaa minua.”

Lisää luettavaa