At The Drive-In ja Melvins paiskaavat kättä – Crystal Fairy esittelee tulevan debyyttialbuminsa nimikkokappaleen

Crystal Fairy on yhtye, jonka riveistä löytyy varsin menestyneistä ja nimekkäistä bändeistä tuttuja muusikoita. Crystal Fairyssa vaikuttavat nimittäin Melvins-yhtyeen Buzz Osborne ja Dale Crover sekä At The Drive-Inistä, Mars Voltasta ja ties mistä tuttu Omar Rodríguez-López ja meksikolaisen punk-yhtye Le Butcherettesin laulaja Teri Gender Bender.

Yhtye julkaisee bändin nimeä kantavan debyyttilevynsä 24. helmikuuta laulaja Mike Pattonin ja levy-yhtiöjohtaja Greg Werckmanin perustaman Ipecac-levy-yhtiön kautta. Ennakkomaistiaisina yhtye tarjoilee nyt levyn nimikkokappaleen Crystal Fairy.

Yhtye sai alkunsa Melvinsin ja Le Butcherettesin yhteiskiertueella, jolla Teri Gender Bender lauloi Melvinsin komppaamana Bikini Kill -yhtyeen kappaletta Rebel Girl. Rodríguez-López oli puolestaan aiemmin tuottanut Le Butcherettesia ja tämä olikin suunnitellut Gender Benderin kanssa jonkinlaista yhteistyökuviota.

– Ennen kuin tajusimmekaan, olimme studiossa tekemässä tätä maagista jalokiveä, josta olen todella ylpeä, Gender Bender toteaa.