Atomirotta ja Queens Of The Stone Age käsi kädessä – Yllättävä vierailija rumpujen takana!

Gene Trautmann on yksi levyn monista vierailijoista

Atomirotta sai 26.2. ilmestyvälle II-albumilleen nimekkään ulkomaalaisvieraan. Albumilla kuullaan yhdessä biisissä rumpalina Queens Of The Stone Agen Rated R -levylläkin soittanutta Gene Trautmannia. Mies on piipahtanut myös Eagles Of Death Metalissa, ja 1980-luvun lopulla Trautmann vaikutti oregonilaisessa garagerockbändissä The Miracle Workers.

Yllättävä yhteistyö paljastuu Teppo Vapauden tekemästä Atomirotta-haastattelusta, joka julkaistaan 19.2. ilmestyvässä Soundi-lehdessä.

Atomirotan kitaristi Rane Raitsikan ex-kämppis Trautmann päätyi levylle viime hetkillä ennen sen siirtymistä masterointiin. Raitsikalle Trautmannin rumpuraita on albumin teon merkittävimpiä keissejä.

”Se, että Queens of the Stone Age ja Atomirotta vetää käsi kädessä, on aika kova juttu!”

– Se asuu nyt aavikolla El Ranchon vieressä, jossa on äänitetty legendaarinen Desert-kama Kyussista QOTSAan. Me lähetettiin biisi Genelle ja sieltä tuli sellaiset pöntöt, ettei mitään rajaa. Musta se, että Queens of the Stone Age ja Atomirotta vetää käsi kädessä, on aika kova juttu, toteaa Rane.

Atomirotan kakkoslevylle kävivät soittamassa rumpuja myös Sipe Santapukki, Ensiferumin Janne Parviainen sekä Jukka Pojan yhtyeestä tuttu Joakim Bachmann.

Gene Trautmann (vas) Queens Of The Stone Agen riveissä joskus 2000-luvun alussa.