”Bam Margera pahoitteli, että oli juhlinut kanssani niin rajusti” – Ville Valo muistelee menneitä Metal Hammerille

4.2.2024 21:11

Ville Valo muistelee Metal Hammerin printtiversiossa menneitä ja kertoo tulevasta. Haastattelussa käsitellään muun muassa miehen musiikillisia juuria, jutustellaan Himistä sekä tietenkin Valon VV-soolourasta.

Puheenaiheisiin lukeutuivat myös päihteet. Valo kertoo langenneensa rock’n’roll-paheisiin toden teolla Love Metal/Dark Light -menestysalbumien aikoihin. Tällöin tutuksi tulivat myös viime aikoina kohuotsikoissa viihtynyt Bam Margera sekä CKY-yhtye.

”Ne olivat huonoja aikoja. Olin huonossa jamassa”, Valo muistelee. ”Muistan kun soitimme Dublinissa ja CKY:n kundit löysivät minut vapaapäivänä kirjaimellisesti ojasta ja taluttivat takaisin hotellille. Olin aivan hukassa. Alkoholi toimii mainiosti ensimmäiset kymmenen vuotta, ja sitten tuleekin raja vastaan. En koskaan oppinut virheistäni ennen kuin menin katkaisuhoitoon Venus Doom -albumin äänitysten ja miksauksen jälkeen.”

”Se oli outoa, sillä viimeisimmällä Yhdysvaltain-kiertueellani törmäsin Bam Margeraan monen vuoden jälkeen ja hän pahoitteli, että oli juhlinut kanssani niin rajusti, että ensihoitokin piti hälyttää paikalle”, Valo jatkaa. ”En muistanut siitä mitään. Taisimme olla The Viper Roomin takana sijainneessa Bel Agessa ja kumosin Jägermeister-shotteja ja samppanjaa, mikä tietysti kävi järkeen yön pikkutunneilla, kun tunsin sydämeni muljahtelevan ja hotelli hälytti ensihoitajat paikalle. Sen jälkeen luultavasti jatkoimme vain entiseen malliin.”

Lisää luettavaa