Bändit varkaiden silmätikkuna Göteborgissa – Stoner-yhtye Dopelord pitkäkyntisten viimeisin uhri

Göteborgissa ei kannata jättää keikkabussia vahtimatta.
4.9.2018 10:21

Elokuun lopussa Suomessakin Euroopan-kiertueellaan piipahtanut Dopelord on joutunut varkauden uhriksi Göteborgissa. Pitkäkyntiset iskivät puolalaisen stoner metal -yhtyeen keikkapakuun ja veivät soittimia sekä oheistuotteita.

Bändi kertoo Facebook-sivuillaan murtovarkaiden iskeneen yöllä hotellin parkkialueella olleeseen pakettiautoon. Bändin mukaan parkkipaikan piti olla kameravalvottu, mutta myöhemmin ilmeni, että paikalla oli ainoastaan kameravalvonnasta ilmoittavia kylttejä mutta ei lainkaan kameroita. Yhtye kertoo myös jatkavansa varkaudesta huolimatta kiertueensa loppuun normaalisti.

Göteborgissa on tapahtunut harvinaisen paljon keikkabussimurtoja viime aikoina. Muun muassa italialaisen Fleshgod Apocalypsen bussiin murtauduttiin samassa paikassa keväällä sillä seurauksella, että yhtye joutui jättämään kiertueensa kesken. Saman kohtalon koki myös kolumbialainen punkbändi Muro kesäkuussa.

Kaikille kiertäville bändeille siis vinkiksi, että kannattaa pitää erityisen hyvää huolta kamojen/keikkabussin suojaamisesta, varsinkin Göteborgissa keikkaillessa.

Lisää luettavaa