Bilerokkari unelmoi tuoreella videollaan, miltä tuntuisi tietää lopullinen totuus ja vastaus perimmäiseen kysymykseen elämästä

Andrew W.K. on suurten asioiden äärellä.
31.1.2018 14:07

Bailurockin suurvisiiri Andrew WK on julkaissut uuden singlen sekä kappaleeseen tehdyn varsin näyttävän ja, öh, psykedeelisen musiikkivideon. Artisti myös kuvailee tuoretta Ever Again -kappalettaan sekä sen visuaalista pläjäystä varsin lennokkaasti:

”Fantasioin, miltä tuntuisi oikeasti tietää, mikä on elämän tarkoitus. Olen juuri palannut tuhon partaalta, repinyt Täydellisen Ymmärtämyksen piilopaikastaan ja olen vihdoin kykenevä selvittämään olemassaolon arvoituksen samalla kun huudan ilmoille voitonriemuni. Halu omistaa tämä äärimmäinen sisäinen ymmärrys – ei niin että tietää vain elämän tarkoituksen vaan myös ymmärtää Totuuden läpikotaisin – on mielelle pelkkää harhaa, mutta sydämelle todellista. Kenties pelkkä usko siihen, että jossain on olemassa vastaus kaikkeen, auttaa meitä selviämään läpi vaikeista ajoista”, Andrew W.K. selittää.

”En siis laula siitä näkökulmasta, että tietäisin lopullisen vastauksen kaikkeen, vaan unelmoin, miten uskomattomalta se tuntuisi, jos tietäisin. Jostain mystisestä ja oudolla tavalla voimaannuttavasta syystä pelkkä usko Totuuteen antaa pääsyn johonkin olemassaololla ja selviytymiselle olennaiseen – se yhdistää meidät siihen osaan itsestämme, joka on sekä jumalallinen että alkukantainen.”

Että näin. Bilerokkarin uusi albumi You’re Not Alone julkaistaan 2. maaliskuuta.

Lisää luettavaa