Bill Ward jälleen tositoimissa – tältä kuulostaa Black Sabbath -alkuperäisrumpalin uusi Day of Errors -yhtye

Black Sabbathin paluukuvioista ulos jätetty/jättäytynyt rumpali Bill Ward ei suinkaan ole jäänyt lepäilemään laakereillaan entisten bänditoveriensa kiertäessä maailmaa hevijätin jäähyväiskiertueen merkeissä. Mies on nimittäin polkaissut pystyyn uuden, Day of Errors -nimeä kantavan yhtyeen ja lähtenyt itsekin projektin tiimoilta jälleen tien päälle. Trioon kuuluu Wardin lisäksi kitaristi Joe Amodea ja basisti-laulaja Nick Diltz, mutta mukana menossa ovat myös vakituisten vierailijoiden tittelillä esiintyvät perkussionisti Walter Earl sekä Billin poikakin tunnettu kosketinsoittaja Aron Ward.

Blabbermouth kertoo Wardin motiivien uuden orkesterin perustamiselle löytyvän miehen halusta ”pitää rumpalointihenkensä elossa” ja bändin musiikillista filosofiaa mies puolestaan kuvailee samassa yhteydessä seuraavasti: ”soitamme kovaa, äänekkäästi ja sisuskaluja möyrivän raskaasti”.

Yhtye teki varsinaisen ensiesiintymisensä Kalifornian Long Beachissa 25. päivä kuluvaa kuuta, mutta ohessa olisi tarjolla maistiaista orkesterin livekunnosta tämän viikon tiistailta Länsi-Hollywoodin legendaarisen Whisky A Go Go -klubin lavalta.