Black metal -bändi joutui pahoittelemaan: ”Pyydämme anteeksi vegaaneilta, muslimeilta ja kaikilta, joita olemme loukanneet”

23.1.2024 11:45

Kellariosaston black metal -keikoilla on joskus tapana mennä vähän hurjastelun puolelle: alan tapahtumissa on vuosien mittaan on nähty kaikenlaista verellä läträämistä, teräaseita ja eläinten raatoja lavalla. Harvemmin näiden tempausten jälkeen on kuitenkaan saatu lukea julkisia anteeksipyyntöjä illan esiintyjiltä, mutta Texasin Houstonissa on nähty nyt tällainenkin kuvio.

Lambgoat kertoo, että The White Swan -klubilla 19. tammikuuta järjestetyn keikkaillan meininki yltyi sellaiseksi, että yksi tapahtuman bändeistä julkaisi myöhemmin julkisen anteeksipyynnön. Joku keksi nakata soiton aikana yleisön sekaan sian pään, jota sitten viskottiin ympäriinsä, ja Martyrdom-niminen orkesteri nosti lopulta käden ilmaan virheen merkiksi.

”Hei kaikki. Haluamme sanoa, että pahoittelemme syvästi lavatoimintamme aiheuttamaa mielipahaa”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

”Olemme black metal -yhtye, ja sen osana haluamme lisätä settiimme hieman shokkiefektejä. Valitettavasti toimintamme on lähtenyt hieman käsistä, minkä seurauksena olemme loukanneet ja jopa satuttaneet monia.”

”Haluamme pyytää anteeksi kaikilta vegaaneilta, muslimeilta ja muilta vähemmistöiltä, joita olemme loukanneet sekä kaikilta, jotka vahingoittuivat keikkamme vuoksi.”

Melkoista meininkiä! Videokuvaa siitä sian päästä löytää Lambgoatin sivuilta, jos haluaa moista kurkistaa.

Lisää luettavaa