Brasilialaista hardcorea, kansanmusiikkia, black metalia, bluesia… – Neljäs CoolHead Live -konserttisarja on monipuolinen ja kansainvälinen

Trooppisen puutarha Gardenian pihassa esiintyy heinäkuussa yli 15 kotimaista ja kansainvälistä artistia.
8.4.2024 10:59

Helsingin Viikissä, entisen trooppisen puutarha Gardenian pihapiirissä järjestetään heinäkuussa neljättä kertaa CoolHead Live -konserttisarja, jonka ohjelmisto on nyt viimeistä silausta vaille valmis. Tänä kesänä konserttisarjan ohjelmisto on monipuolinen ja kansainvälisempi kuin koskaan.

Sarjan aloittavat vuonna 1981 perustettu brasilialainen hardcore punkin pioneeri Ratos De Porão, torniolainen hc-legenda Terveet Kädet sekä 1990-luvun alussa toimintansa aloittanut kotimainen crossover-jyrä Força Macabra. Kolmikko nähdään CoolHead Brew -panimon takaterassilla keskiviikkona 10. heinäkuuta. Konserttisarjan muita esiintyjiä ovat Sanni (11.7.), Scandinavian Music Group & Ikuiset Ystävät -erikoiskokoonpano (12.7.), black metal -yhtye Emperorista tuttu Ihsahn soolona ja Before The Dawn (13.7.), bluestaituri Erja Lyytinen (17.7.), Mokoma (18.7.) Huora ja Lähiöbotox (20.7.) sekä tuoreeltaan Vuoden etno -Emmalla palkittu Vilma Jää ja paluun parrasvaloihin tekevä kansanmusiikkilegenda Värttinä, jotka päättävät sarjan sunnuntaina 21. heinäkuuta.

Liput konsertteihin ovat myynnissä Tiketissä. Konserttitapahtumat ovat K-18 ja alkavat kello 18, paitsi sunnuntain 21.7. ikärajaton tapahtuma, jonne portit avataan kello 15. Ohjelmistoon on luvassa vielä täydennystä.

Lisää luettavaa