Brian May: Jatko-osa Bohemian Rhapsody -elokuvalle on hyvin houkutteleva ajatus – ”Olemme keskustelleet asiasta”

2.3.2023 20:30

Vuonna 2018 julkaistusta, Freddie Mercurysta ja Queen-yhtyeestä kertovasta Bohemian Rhapsody -elokuvasta tuli elokuva-alan tärkeimmillä tunnustuksilla palkittu hitti, joka yhdessä vuotta myöhemmin ilmestyneen Elton John -elämäkertaelokuva Rocketmanin kanssa nosti bändi- ja muusikkoelämäkertaelokuvat taas muotiin. Bohemian Rhapsodyn tuottajina toimineet rumpali Roger Taylor ja kitaristi Brian May ovat useissa haastatteluissa kertoneet olevansa avoimia mahdolliselle jatko-osalle. May puhui hiljattain Daily Mailin haastattelussa taas aiheesta ja totesi, että mitään ovia uuden leffan osalta ei tosiaan ole suljettu.

”Olemme keskustelleet asiasta. Olen elokuvasta hyvin ylpeä ja meitä esittäneet näyttelijät olivat aivan uskomattomia”, May toteaa ja sanoo jatko-osan olevan houkutteleva ajatus jo yksistään siksi, että he pääsisivät siten taas työskentelemään Gwilym Leen (May), Ben Hardyn (Taylor), Joe Mazzellon (basisti John Deacon) sekä Oscarin parhaasta miespääosasta pokanneen Rami Malekin (Mercury) kanssa.

”Elokuva huipentui Live Aid -konserttiin. Mutta sen ja bändin huippuaikojen lopun välissä tapahtui kuitenkin todella isoja asioita.”

Live Aidista puheen ollen, May sanoo käyneensä keskusteluja myös vastaavanlaisen hyväntekeväisyyskonsertin järjestämisestä helmikuun alussa Turkissa ja Syyriassa sattuneiden maanjäristysten uhrien hyväksi.

”Se on tutkassamme. Se pitää tehdä oikein, mutta kyllä, se on mahdollista”, kitaristi toteaa.

Lisää luettavaa