Brittiläinen rocklupaus peruu kiertueen laulajan terveyden vuoksi – ”Keskityn löytämään valon sisälläni”

Frank Carter & The Rattlesnakes -nokkamies keskittyy mielenterveytensä hoitamiseen.
15.9.2017 13:07

Brittiläinen, vuonna 2015 perustettu rockyhtye Frank Carter & The Rattlesnakes on saanut toistaiseksi lyhyen uransa mukavaan nousukiitoon. 2016 Ilosaarirockissakin vieraillut yhtye on muun muassa Loudwire-sivuston palkintogaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi ja parhaaksi livebändiksi ja yhtyeen oli tarkoitus kiertää Eurooppaa syksyllä Papa Roachin lämmittelijänä.

Nyt yhtye tiedottaa peruneensa kiertueen nokkamies Frank Carterin keskittyessä hoitamaan mielenterveyttään. Carter kertoo asiasta itse avoimesti ja suoraan bändin Facebook-sivuilla.

”Kun elämä menee tarpeeksi synkäksi, mikään ulkopuolinen valo ei ole tarpeeksi kirkas näyttämään turvallista reittiä ulos. Mutta kun et enää löydä sitä valoa sisimmästäsi, silloin todellinen taistelu alkaa. Olen viime aikoina joutunut taistelemaan yhä kovemmin ja useammin kuin on terveellistä tai hyväksyttävää. Kenenkään ei tulisi koskaan joutua jatkuvasti taistelemaan demoneitaan vastaan, joten joudun kiertueen sijaan ottamaan aikaa itselleni ja keskityn löytämään valon sisälläni, joka näyttää tien ulos mieleni synkästä labyrintista”, Carter kirjoittaa.

”Olen todella onnekas, että saan elää sitä elämää, joka minulla on. Haluan pystyä nauttimaan siitä vielä pitkään ja ainoa keino on olla itselleen täysin rehellinen ja myöntää, jos asiat eivät ole kunnossa. Mutta asiat tulevat vielä olemaan ja kiitän kaikkia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä.”

Carter toivoo toimivansa esimerkkinä kaikille mielenterveysongelmien kanssa painiville, jotta nämä uskaltaisivat hakea apua.

”Jos maailman paino käy liian suureksi, pyydän, puhukaa jollekin. Nolous synnyttää häpeää, häpeä synnyttää yksinäisyyttä ja yksinäisyys tappaa sinut, jos annat sille mahdollisuuden. Et ole yksin.”

Lisää luettavaa