Cher muistelee vierailuaan hippaheinän suurena ystävänä tunnetun kantrilegendan keikkabussissa – ”Huumeita oli kaikkialla”

27.12.2022 21:58

Kantrilegenda Willie Nelson tunnetaan paitsi musiikistaan myös persoudestaan marihuanaan. Jälkimmäinen seikka on käynyt vuosien varrella harvinaisen selväksi myös muusikon kiertuebussin kyytiin nousseille kollegoille.

Cher vieraili hiljattain Kelly Clarkson Show’n haastattelussa, jossa parivaljakko muisteli vierailujaan Nelsonin savuisessa kiertuebussissa. Tämä ei Clarksonin yllätykseksi ollut kuitenkaan toiminut inspiraationa Cherin 70-luvun tuoksumaailmaa toisintavalle hajuvedelle.

”Olin tyrmistynyt ettei [Decades-malliston] 70s tuoksunut marihuanalle”, Clarkson totesi. ”Ajattelin, että se tulisi tuoksumaan Willie Nelsonin bussilta.”

”Voi luoja, olen ollut Willie Nelsonin bussissa, ja se tuoksuu täsmälleen marihuanalta”, Cher naureskeli ja kuvaili kulkuvälinettä ”karmeaksi vanhaksi bussiksi”.

”Mutta hän oli mahtava. Ja… huumeita oli kaikkialla”, Cher lisäsi.

Clarkson puolestaan vitsaili poistuneensa samaisesta linjurista pilvessä ihan vain sen ilmaa hengitettyään.

”Kaikki oli levitetty pöydälle, se oli ällistyttävää”, Clarkson kuvaili. ”Se oli kaikkea sitä, mitä tavallaan sinne astuessaan halusikin nähdä, mutta sieltä poistuessa oli kyllä kieltämättä nälkä.”

Lisää luettavaa