Clutch julistaa tähtäävänsä erinomaisuuteen ja sitä uusi kappale onkin – kuuntele lapsuuden kesille kumartava single

Rockyhtye jatkaa erinomaisten singlejulkaisujen takomista.
14.6.2022 10:31

Amerikkalainen rock-/stoneryhtye Clutch julkaisi keväällä erinomaisen Red Alert (Boss Metal Zone) -singlen ja nyt erinomaisten singlejulkaisujen sarja jatkuu uudella We Strive For Excellence -kappaleella. Kuuntele tanssijalkaan mukavasti liikettä saava kappale tuosta alta.

We Strive For Excellence -kappaleessa katsomme lämmöllä taaksepäin lapsuuden kesiin, jotka täyttyivät mahtavista, mutta metsään menneistä suunnitelmista, selittämättömistä ruhjeista, hoitamattomista vammoista ja tietenkin Evel Knievelin ajattomasta viisaudesta”, kommentoi keulahahmo Neil Fallon.

We Strive For Excellence ja Red Alert (Boss Metal Zone) enteilevät seuraavaa Clutch-pitkäsoittoa, josta ei kuitenkaan vielä tätä kirjoittaessa ole sen enempää tietoa, kuin että bändi on rumpali Jean-Paul Gasterin mukaan kirjoittanut ”runsaasti biisejä” ja viettänyt nyt tavanomaista enemmän aikaa studiossa ideoita kokeilemassa ja hiomassa. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto Book Of Bad Decisions julkaistiin 2018, joten kyllähän sitä mielellään uutta Clutchia kuuntelisi ihan pitkäsoittomitassa.

Lisää luettavaa