Corey Taylor on innoissaan – laulaja lupaa lähiaikoina ”massiivisia” uutisia Slipknotin ystäville

Sami Lommi

Mitä mahtavat olla Slipknot-muusikot puuhanneet koronapandemian aikana? Ilmeisesti muutakin kuin makoilleet uima-altaan reunalla ja pelanneet videopelejä. Corey Taylor vieraili hiljattain Kerrang Radion haastattelussa päivittämässä yhtyeen kuulumisia, ja ilmeisesti orkesteri valmistautuu jo täysillä pandemian jälkeiseen elämään. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

”Slipknotin Yhdysvaltain-kiertueen on tarkoitus alkaa syyskuun lopussa. Keikat on buukattu, emmekä ole kuulleet mitään päinvastaista. Ja keskustelemme Live Nationin väen kanssa viikottain”, Taylor sanoo.

”Pidämme tietysti silmällä kaikkea, mitä maailmalla tapahtuu. Kiertueen lisäksi on joka tapaksessa kehittymässä kaikenlaista, mistä en voi vielä kertoa tarkemmin. Massiivisista jutuista on joka tapauksessa kysymys. Tämän verran voin sanoa: kuulette lisää luultavasti seuraavan kuukauden aikana.”

Olisiko uutta levyä tiedossa heti tulevan kiertueen alle? Se on täysin mahdollista, kun monet bändit tuntuvat viettäneen pandemia-ajan studiohommissa. Mitenkähän se Rammsteininkin uusi, huhuttu tuotos etenee? Mielenkiintoisia aikoja elämme!