Costello lämmittelee Roxettea – 35-vuotistaiteilijauraa juhlitaan areenoilla

7.11.2014 10:03

Popedan kitaristina tunnettu Costello Hautamäki lämmittelee ruotsalaista popkonkariduo Roxettea neljällä keikalla marraskuun lopulla. Hautamäki bändeineen lämmittelee lavan Marie Fredrikssonille ja Per Gesslelle Tallinnassa 23. marraskuuta, Kaunasissa 25. marraskuuta, Helsingin Hartwall-areenalla 28. marraskuuta ja Turun HK-areenalla 29. marraskuuta.

Kitaristi juhlistaa 35-vuotistaiteilijauraansa siis areenakiertueella.

Hautamäen yhtyeessä soittaa Costellon omaa jälkikasvua, Alex ja Jimi Hautamäki sekä kosketinsoittaja Ali Ahmaniemi.

− Onnellisten sattumien kautta Roxetten management näytti yllättäen vihreää valoa Roxetten kiertueelle osallistumiselleni. On todella hienoa päästä rokkaamaan isommille areenoille. Valtavia kansainvälisiä keikkapaikkoja pääsin näkemään jo Hanoi Rocksin aikana Japanissa, mutta nyt asiassa on eri klangi, kun kyseessä on omien biisien esittäminen omalla bändillä, Hautamäki toteaa tiedotteessa.

Costello Hautamäki levytti ensimmäisen singlensä punk-yhtye Sensuurin riveissä 25 vuotta sitten. Siitä miehen matka on jatkunut hänen nykyiseen yhtyeeseensä Popedaan, Sleepy Sleepersiin, Hanoi Rocksiin sekä omalle soolouralle.

Hautamäki julkaisi kolmannen sooloalbuminsa ja samalla ensimmäisen suomenkielisen levynsä Kun mies unelmoi viime vuonna.

Lisää luettavaa