Artisti: Popeda

IL: Metallican Popeda-coverin valitsija paljastui – samalla miehellä näppinsä pelissä myös viimevuotisessa Rappiolla-vedossa

Kuten epäilemättä monet ovat viime päivien aikana kuulleet, Metallican Robert Trujillo ja Kirk Hammett yllättivät yhtyeen tiistaisella Hämeenlinnan-keikalla coveroimalla Popedaa. Nyt Iltalehti tietää kertoa, että kappalevalinnan taustalla vaikutti entinen jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Samaa miestä voidaan kiittää myös yhtyeen viimevuotisesta Hassisen Kone -versioinnista.

Pojasta polvi paranee? Muun muassa Mikko Alatalon ja Pate Mustajärven lapset esittävät isiensä musiikkia Tampereella

Nyt ilmaantui Soundin sähköpostiin yllättävä tiedote. Tampereella nähdään nimittäin isänpäivänä melkoinen keikka: monien tunnetuimpien manserokkareiden perilliset esittävät isiensä tuotantoa Tampere-talossa. Jopas!

Pate Mustajärvi teki ylistyslaulun Suomen naisille – ”Moni mies pelkää naisia ja kääntää sen vihaksi”

Pate Mustajärven tuoreella 2018-soololevyllä on eräs huomionarvoinen kappale. Levyllä on mukana laulu nimeltä Suomen leijona, mutta isänmaalliseen uhoon viittaavasta nimestä huolimatta se ei ole osoitettu sen paremmin sotaveteraaneille kuin isänmaallekaan – sen sijaan leijonan osaan nostetaan maamme naiset.