Danko Jones haukkuu kongressissa mellakoineen Iced Earth -kitaristin pataluhaksi – ”Hän on kuin sanakirjan määritelmä kusipäästä”

21.3.2021 19:52

Kuten aiemmin raportoimme, tuomari määräsi perjantaina järjestetyssä kuulemisessa Iced Earth -kitaristi Jon Schafferin pidettäväksi vangittuna oikeudenkäyntiinsä asti ilman mahdollisuutta vapautukseen takuita vastaan. Päätöksen ei kerrottu johtuvan niinkään pakoriskistä, vaan Schafferin katsotaan olevan vaaraksi yhteisölleen.

Kanadalainen hard rock -jyrä Danko Jonesin solisti Danko Jones jakoi aiheesta kertoneen NME:n artikkelin ja antoi sen yhteydessä Schafferin kuulla kunniansa.

”Jon Schaffer teki virhearvion, koska hän on koiranpaskaan verrattava valkoinen nationalisti”, mies tylyttää. ”Hänen bändikaverinsa hurrasivat hänelle, koska Iced Earth on hirvittävä bändi. Hänen toiveensa toisin toimimisesta todistaa hänen säälittävän heikkoutensa. Hän on kuin sanakirjan määritelmä kusipäästä.”

”Vain ne jotka naamioituvat alfoiksi haluavat toimia toisin”, mies jatkaa toisessa twiitissä. ”Jon Schaffer ja Iced Earth on feikkibändi.”

Schafferin asianajaja Marc Victor totesi kuulemisen jälkeen, ettei Schafferin vaarallisuudesta esitetty tarpeeksi näyttöä.

”Herra Schaffer on 53-vuotias. Hänellä ei ole aiempia rikostuomioita. Hänellä ei ole päihde- tai mielenterveysongelmia”, Victor kommentoi. ”Hänellä ei ole väkivaltaista menneisyyttä, eikä hän ollut väkivaltainen tammikuun 6. 2021. Hän meni kongressirakennukseen pippurisumutteen kanssa. Hän ei uhannut ketään eikä käyttänyt suihkettaan. Hän poistui rakennuksesta noin minuutin jälkeen ja palasi kotiinsa Indianaan.”

Lisää luettavaa