Disturbed- ja Adrenaline Mob -jäsenten uusi bändi esittäytyy – Stereo Satellite julkaisi ensimmäisen videonsa

Debyyttialbumi seuraa myöhemmin keväällä.
25.12.2017 11:29

Laulu- ja soitinyhtye Stereo Satellite on julkaissut ensimmäisen singlensä sekä siihen tehdyn musiikkivideon. Glass Houses on samalla ensimaistiainen keväällä julkaistavalta debyyttialbumilta.

Stereo Satellite on bändinä uusi, mutta sen riveistä löytyy kuitenkin vanhoja konkareita. Bändin muodostavat nimittäin laulaja Lukas Rossi (Rock Star Supernova), kitaristi Mike Orlando (Adrenaline Mob), basisti John Moyer (Disturbed) sekä rumpali Jordan Cannata (Adrenaline Mob). Orlando kertoo yhtyeen toimivan hänelle myös terapiana viime kesänä Adrenaline Mobin kiertueella sattuneen, yhtyeen basistin ja kiertuemanagerin hengen vaatineen liikenneonnettomuuden jälkeen.

”Olen viime kuukausina oppinut, miten voimauttava vaikutus musiikilla voi olla, varsinkin kun on käynyt läpi tällaisen elämää mullistaneen tragedian. On ollut todella vaikeaa saada fyysinen ja henkinen paraneminen edes alkamaan ja edessäni on vielä pitkä tie. Olen kuitenkin alkanut taas kirjoittaa biisejä veljeni Lukasin kanssa, joka on uskomaton yhteistyökumppani. Se auttaa minua selviämään enkä malta odottaa, että saan jakaa musiikkiamme ja pääsen taas kiertueelle”, Orlando kommentoi.

Lisää luettavaa