”Dokkari on todella raaka ja rehellinen” – Alman elämästä ja urasta kertova elokuva tulossa, katso traileri

Dokumentin on ohjannut Pamela Tola.
9.1.2024 09:33

Maaliskuun 15. päivä saa ensi-iltansa Alma – Life Must Be Beautiful -dokumenttielokuva, jossa käydään läpi laulaja-lauluntekijä Alma-Sofia Miettisen kymmenen vuotta sitten Idolsista alkanutta matkaa köyhän perheen lapsesta isoille keikkalavoille ja yhteistyökuvioihin Miley Cyrusin, Ariana Granden, Lana Del Reyn, tuottajasuuruun Max Martinin ja muiden maailmantähtien kanssa. Elokuvan virallinen traileri on nyt julki ja sen voit katsoa ylempää.

”Tutustuttuani Almaan, ymmärsin, että hän on hyvin ainutlaatuinen persoona ja hänen elämänsä olisi kertomisen arvoinen tarina. Näin siinä myös paljon yhtymäkohtia oman elämäni ja urani kanssa. Alma kertoi, että hänellä olisi 15 tuntia kuvattua videomateriaalia matkan varrelta. Päädyimme lopulta tekemään yhteistyötä, dokumenttielokuvaa, mutta sitä varten tuli kuvata myös lisää sisältöä. Yhtäkkiä tekemiseen menikin kolme vuotta. Arkistomateriaalia oli loppujen lopuksi paljon enemmän kuin 15 tuntia, mutta ne auttoivat ymmärtämään Alman matkaa yhä paremmin. Projekti on ollut äärimmäisen kiinnostava ja odotan lopputulosta, ison yleisön vastaanottoa innolla. On ollut etuoikeus tutustua niin persoonalliseen ja lahjakkaaseen tyyppiin kuin Alma ja kertoa hänen tarinansa”, kommentoi ohjaaja Pamela Tola.

”Oon tosi jännittyny, mut onnellinen, että tää dokkarielokuva tulee vihdoin ulos! On ollu hankala pitää tätä salaisuutta sisälläni, koska ollaan kuvattu tätä niin monta vuotta, lähestulkoon koko mun elämä. Dokkari on todella raaka ja rehellinen, ja se tottakai jännittää ekstra paljon. En oo päästäny ihmisiä koskaan aikasemmin näin aidosti lähelle mua”, Alma kommentoi.

Alman menestyskappaleita ovat muun muassa Karma, Dye My Hair ja Chasing Highs. Hänet on palkittu Suomi-palkinnolla, MTV Music Awardseilla, The European Border Breakers Awardsilla (EBBA) ja kolmella Emma-palkinnolla. Alma on tulevassa Emma-gaalassa ehdolla viidessä kategoriassa ollen yksi tämän vuoden eniten ehdokkuuksia kerännyt artisti.

Lisää luettavaa