Dream Theater -kosketinsoittaja muistelee koe-esiintymistään Meat Loafin bändiin – laulajan sanat painuivat mieleen

Dream Theater -kosketinsoittaja Jordan Rudess kunnioittaa edesmennyttä Meat Loafia tribuuttivideolla. Rudess soittaa pätkällä I Would Do Anything For Love (But I Won’t Do That) -klassikkoa pianolla.

Videon kuvauksessa muusikko muistelee koe-esiintymistään Meat Loafin yhtyeeseen.

”1980-luvun lopulla minua pyydettiin koe-esiintymään Meat Loafin bändiin”, mies kirjoittaa. ”Minulla oli päivä aikaa valmistautua. Meillä ei ollut silloin striimipalveluita eikä nuotteja voinut hakea Googlesta. Niinpä kävin ostamassa muutaman Meat Loafin levyn ja transkriboin koe-esiintymisessä tarvitsemani kappaleet. Treenasin muutamia biisejä Bat Out of Helliltä ja muita Meat Loafin hittejä, ja tunsin olevani melko hyvin valmistautunut astuessani huoneeseen.”

”Olimme tuohon aikaa persaukisia ja tuo duuni olisi tuonut taloudellista helpotusta sen lisäksi, että Meat Loafin ja hänen loistavan bändinsä kanssa soittaminen olisi ollut todella siistiä”, Rudess jatkaa. ”Ajattelin, että ’Se meni nappiin. Tämähän onnistuu.’ Koe-esiintymisen jälkeen Meat Loaf kääntyi puoleeni ja sanoi: ’Mitä joku kaltaisesti lahjakkuus tekee koe-esiintymässä minunkaltaiselleni lihavalle paskiaiselle? Sinun paikkasi on Carnegie Hallissa, ei minun keikallani.’ En saanut hommaa, mutta se on okei. Muita hienoja asioita tapahtui pian tämän jälkeen… RIP Meat Loaf.”