Eläkeläiset jyrähtää, Hynynen päätti päiväkirjansa

2.2.2010 11:14

Eläkeläisten jääminen Euroviisujen kolmanneksi on kirvoittanut yhtyeen faneilta tiukkoja kommentteja. Finaalin "asiantuntijakommentaattorina" toiminut Marco Bjurström on nostettu monessa yhteydessä Eläkeläisten tappion puuhamieheksi, sillä Bjurström kertoi miinusmerkkisen mielipiteensä humppayhtyeestä &aum

Eläkeläisten jääminen Euroviisujen kolmanneksi on kirvoittanut yhtyeen faneilta tiukkoja kommentteja. Finaalin "asiantuntijakommentaattorina" toiminut Marco Bjurström on nostettu monessa yhteydessä Eläkeläisten tappion puuhamieheksi, sillä Bjurström kertoi miinusmerkkisen mielipiteensä humppayhtyeestä äänestyslinjojen ollessa vielä auki. Bjurström onkin saanut sähköpostilla muun muassa tappouhkauksia.

Eläkeläiset haluaa kuitenkin viheltää pelin poikki. Orkesterin nettisivuilla kerrotaan seuraavaa: "Nyt suu poikki nillittäjät. Pelin henki viisuissa ja säännöt superfinaaleineen olivat alusta alkaen selvät kaikille asiaan vähänkään perehtyneille. Superifinaalissa Eläkeläiset sai enemmän ääniä kuin ekalla kierroksella – kiitokset siitä. Superin äänestyksen hävisimme jotakuinkin 80 000 – 20 000. Jäikö ala-asteen matematiikan tunti väliin? Hä?".

Jouni Hynysen "tipaton tammikuu" on puolestaan päättynyt. Mieshän piti alkuvuoden edesottamuksistaan päiväkirjaa Päihdelinkin sivuilla. Viimeisessä tekstissä mennään tutusti tunnelmasta toiseen:

"Kuuntelen uusinta Slayeria ja lopettelen tätä tekstiä. Slayeriä ennen kuuntelin Kolmannen Naisen viimeisimmän. Maailmasta toiseen. Ulkona satelee lunta niin perkeleesti. Pakkanen on laskenut. Se tarkoittaa sitä, että huomenna uskaltaa lähteä taas hiihtämään pitkästä aikaa.

Toivottavasti tämä kuukausi on valottanut teille hieman sitä miten tylsä ja tavallinen jätkä olen. En mikään jumalolento. Ja toivottavasti tämä on selventänyt musiikin teon arkisuutta ja sitä miten paljon aikaa se vie minun ja bändin elämästä."

Lisää luettavaa