Elämän ruoska viuhuu – Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisbiisi julki

"Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä", kommentoi Käärijä.
9.2.2024 08:35

Käärijä ja Erika Vikman ovat tänään julkaisseet yhteisbiisin Ruoska, jonka taustalla on ilmiöksi nousseen Cha Cha Cha -kappaleen tekijätiimi.

”Pitkä haaveilu on ohi kun pääsen julkaisemaan biisin Erika Vikmanin kanssa. Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä ja sen kuulee Ruoskasta”, Käärijä kommentoi.

”On suuri kunnia julkaista yhteisbiisi Suomen kreiseimmän ja kuumimman miesartistin kanssa. Elämä on kuin ruoska, joka ajaa meidät hulluksi mutta samalla saa meidät rakastamaan itseään”, toteaa vuorostaan Vikman.

Käärijä ja Erika Vikman esiintyvät huomenna lauantaina Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa Tampereen Nokia-areenalla. Finaalia voi seurata suorana tv-lähetyksenä Yle ykkösellä kello 21 alkaen.

Lisäksi Käärijä järjestää kevään ainoat bileensä lauantaina 4.5. Pasilan Böle-areenalla. Iltakonsertin lisäksi järjestetään noin tunnin mittainen perheille suunnattu päivätapahtuma, jonka lipunmyynti alkaa tänään Lippupisteessä kello 9. Iltakonsertti on kestoltaan pidempi ja mukana on Vikmanin lisäksi muita myöhemmin julkistettavia yllätysvierailijoita.

Lisää luettavaa