Ensinäyttö: Holmala teki voimalaulun syöpäsairaalle veljelleen – video kuvattu nyrkkeilysalilla

29.2.2024 13:07

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Vesa Holmala julkaisee kolmannen albuminsa Lyhyt pitkä soitto 1. maaliskuuta. Levy kertoo tarinoita menettämisestä ja uuden löytämisestä. ”Albumi on ehdottomasti ehein ja tasapainoisin kokonaisuuteni hienolla orgaanisella bändituotannolla. Tapio (Heinilä, tuottaja) loihti levylle juuri sellaiset soundit, mitä lähdettiin hakemaan”, Holmala kertoo tiedotteessa.

Soundissa tulee nyt ensinäyttön Tampereen Respect Boxing Clubilla kuvattu musiikkivideo Jaksa vielä -kappaleeseen. Holmala kirjoitti laulun syöpää vastaan taistelleelle veljelleen.

Jaksa vielä on alun perin voimakappale veljelleni, mutta ikävä kyllä hän ei ehtinyt kuulemaan biisiä täysin valmiina koskaan. Kirjoitin tekstin heti sen jälkeen, kun veljeni ilmoitti minulle syöpädiagnoosistaan. Toivon, että kappale antaisi voimaa ihmisille”, Holmala kertoo.

Holmalan bändissä soittavat Hannes Pirilä (rummut), Olli Anttila (kitara) sekä Teemu Broman (basso). Levyllä kuullaan myös tuottaja Tapio Heinilän ja kosketinsoittaja Okke Komulaisen musisointia. Holmalan Faebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-profiili täältä.

Lisää luettavaa